top of page
Med en personlig og profesjonell tilnærming er vi her for å fange hjertevarme øyeblikk, relasjoner og følelser; eller essensen av din bedrift.
 

Vi kan hjelpe deg med:

 

Bryllupsfilmer

Din store dag er en historie som skal fortelles. Vi fanger kjærligheten, gleden og tårene, slik at dere kan gjenoppleve dagen så ofte dere vil.

Promofilmer

La oss hjelpe deg med å formidle din historie engasjerende og levende, enten du driver din egen bedrift eller ønsker å promotere eller forevige et større arrangement.

Sosiale medier-innhold

Videoinnhold har kommet for å bli i sosiale medier. Samtidig kan det være utfordrende å lage dette innholdet selv. Vi tilbyr derfor video tilpasset sosiale medier.

Dronepilot

Stokkeland Media er en sertifisert droneoperatør. Det betyr at vi bruker det unike perspektivet fra dronen i våre filmer, og du kan leie oss for dronemateriale til ditt filmprosjekt. Ved en slik avtale betaler du per time eller per dag.

 

Kontakt oss i dag for å diskutere ditt prosjekt.

Sammen kan vi skape noe spesielt!

Forlovelsesfilm: Maria og Daniel

Denne filmen er laget for å fange kjærligheten til Maria og Daniel på film. En slik video inngår i våre film og fotograferingspakker og blir gjennomført samtidig som forlovelsesfotograferingen. 

Ta kontakt

Takk for innsendingen din!

Følg oss

  • 1
  • 2
  • 3

Lokasjoner

Vi er basert på Sørlandet, men reiser gjerne på forespørsel.

Reisekostnader legges til for fotografering utenfor Mandal, Søgne, Kristiansand, Lyngdal og Kvinesdal.

bottom of page